Musketörerna

Isak, Fåret & Alfie

you're the best part of my dream

Sitter här hemma nu efter en go men jobbig dag. Lång och tråkig skoldag & sen hem och baka hos Fåret! Jag, Fia, Fåret, Bluie o Pontus var tvugna att baka för att vi ska sälja eller något på onsdag för att samla in pengar till våran avslutningsfest. Blev goa moccarutor! Lite kaos, Fia hade seriöst choklad typ överallt, Bluie stod och dansade & sjöng, Pontus langar floursocker genom fönsret! Sen kom Vickis dit också :) Ganska awesome dag, trots att jag har haft riktigt ont i magen... Så nu blir det att ta det lugnt och kanske läsa lite svenska också :)

Kram, Isak

 

Your Song



Två av världens bästa vänner!
♥ Isak

seg söndag, som vanligt

Goddag, eller godeftermiddag...
Vill ha fint väder, NU! Käre Gud... :) Höhöh, ja jag är kristen tror jag, eller jag vet faktiskt inte, fast jo det är jag!

Hahah, jag sov exakt åtta timmar inatt och idag har jag inte gjort mycket alls. Skulle plugga, men slutade med att jag satte mig här istället och började spela in låtar, kanske lägger upp en sen... Men jag gillar det inte :(

Hur mår alla?
Ha en bra dag <3

, Isak

Världens sötaste



Finns nog inga personer som passar lika bra tillsammans som dom här två sötisarna!

what am i supposed to do when the best part of me was always you

Era bästa citat, meningar? Kommentera! ♥

2011-05-14



Hej alla söta läsare! :)
Hur mår ni?
Jag mår toppen, eller kanske inte toppen, men bra lite trött bara. Idag vaknade jag vid halv tio, men gick inte upp förrän vid 11 och käkade frukost. Sen drog jag till frölunda torg med mamma och syster :) Kollade runt lite och blev ett par högmidjade jeansshorts från Carlings, ett slapps vitt linne från Monki, en bh från H&M till klänningen till avslutningen (måste kunna ta av banden) och ett par gröna leggings med fickor även det från Monki. Riktigt nöjd, letat efter högmidjade shorts länge! Ska lägga upp bilder någon annan dag, när jag använder det :)

Ikväll ska jag inte göra något, för alla mina söta vänner är upptagna och borta, så det blir att bara ta det lugnt! Vad ska ni göra ikväll?

Kram, Isak ♥

PRAY




Isak

2011-05-30

Skön vecka! En timmes lektion i måndags och tisdags, nationella i onsdags, en kvart igår och baseball i två timmar idag!
Riktigt gött att alla nationella är över nu med :)

Idag ska jag göra... inget? Men det behövs nog, är hur trött som helst. Ska försöka få Fåret och Alfie att börja blogga igen, men Alfie är envis ;) Hur mår alla idag? Jag mår bra, tror jag, fast nä.

Aja, ha det gött allihopa :)
Kram, Isak



Sorry var bara tvungen....

ISAK



Nu är jag tillbaka!